top of page

MILON CIRCLE

Wat is de Milon Circle?

MILON is fit in 35 minuten per training!

De Milon is een slimme combinatie van volautomatische toestellen die in een cirkel staan. Samen met een van onze Health Circle coaches stel je eenmalig alle toestellen in. Jouw persoonlijke gegevens en voorkeuren worden vervolgens bewaard op jouw persoonlijke chipkaart. Door deze chipkaart is er geen ruimte meer voor foutief sporten: je zitpositie en gewicht worden altijd automatisch gesynchroniseerd met jouw Milon bandje. Je traint 100% veilig. 

Een volledige training op de MILON duurt slechts 35 minuten! Omdat de 6 spieroefeningen maar 1 minuut duren, en de conditieoefeningen slechts 4 minuten van je tijd in beslag nemen, wordt het sporten met de MILON nooit saai. Bewegen is nog nooit zo leuk geweest! 2x per week met de MILON trainen is voldoende voor een zeer goed resultaat. 

2X IN DE WEEK 35 MIN SPORTEN

Je valt af als je 24 uur per dag, 7 dagen per week meer energie verbruikt dan dat je opneemt door je voeding. Hoe hoger de stofwisseling, hoe meer calorieën er verbruikt worden. In een normale sportschool verbruik je voornamelijk energie tijdens het sporten. Waarbij na één uur na de training de stofwisseling nog maar 50% verhoogd is. 

SNELLER RESULTAAT BEREIKEN

Met de MILON kan je heel veilig en leuk trainen. Maar word je er ook fitter en slanker door? Zonder twijfel! Door de speciale persoonlijke trainingsmethode train je zeer efficiënt. In slechts één training verhoog je jouw stofwisseling aanzienlijk. 

VANAF DE EERSTE TRAINING MERK JE AL VERSCHIL

Trainen met de MILON zorgt ervoor dat je lichaam zich aan de specifieke krachtuithoudingstraining aanpast. Hierdoor verhoogt de stofwisseling tot 15x langer dan bij een gewonen fitnesstraining. Dat betekent dat je 15x langer verbrandt. 

15X LANGERE VETVERBRANDING

Je traint één minuut en wisselt daarna in 30 seconden tijd om van toestel. Iedereen traint op hetzelfde tempo, ieder op zijn eigen niveau. Als je eenmaal in het cirkelsysteem zit hoef je dus nooit meer te wachten op een toestel dat vrij komt. Als je samen met iemand anders of met een groepje traint, betekent dit dat je samen door de gehele cirkel schuift. Heel gezellig!

ZEER GESCHIKT OM SAMEN TE DOEN!

Bij Health Circle heb je geen afspraak nodig om te komen sporten. Ook hoef je geen dag en tijdstip te reserveren. Kom wanneer het jou uitkomt!

BINNENLOPEN WANNEER HET JOU UITKOMT.

bottom of page