top of page

MILON CIRKEL?

VOOR WIE IS DE 

De Milon Cirkel is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd of fitnessniveau. Met een effectieve training van slechts 35 minuten per sessie, biedt het systeem een tijdsbesparende en efficiënte workout. 

GEMIDDELDE SPORTERS

HERSTEL NA BLESSURE

Omdat de Milon Cirkel de mogelijkheid biedt om de belasting op specifieke spiergroepen te regelen, kan het geschikt zijn voor mensen die herstellen van blessures. 

Personen die al enige ervaring hebben met fitness en hun training willen intensiveren. 

BEGINNERS

Mensen die nieuw zijn in fitness en op zoek zijn naar een gestructureerd trainingsprogramma. 

De geautomatiseerde instellingen vereenvoudigen de overgang tussen oefeningen, waardoor consistentie en regelmaat makkelijker haalbaar zijn. Bovendien is de Milon Cirkel vriendelijk voor gewrichten, wat het toegankelijk maakt voor mensen met fysieke beperkingen. Of je nu je algemene conditie wilt verbeteren, specifieke spiergroepen wilt versterken of gewichtsverlies nastreeft. De Milon Cirkel biedt een veelzijdige en doeltreffende oplossing voor diverse doelstellingen. ​

TIJDSBEPERKTE PERSONEN

Mensen die nieuw zijn in fitness en op zoek zijn naar een gestructureerd trainingsprogramma. 

MENSEN MET SPECIFIEKE DOELEN

MENSEN DIE VEILIGHEID EN EFFICIENTIE BELANGRIJK VINDEN. 

Of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen of je algehele conditie wilt verbeteren, de Milon Cirkel kan worden aangepast aan verschillende fitnessdoelen.

omdat je bij ons alleen geïsoleerde oefeningen (beweging waarbij één specifieke spiergroep of gewricht wordt benadrukt) is het heel veilig om bij ons te sporten. Het is efficiënt omdat je in 35 minuten alle spiergroepen hebt getraind en ook nog je conditie. 

REVIEWS

WAT ONZE SPORTERS ZEGGEN:

Ik voel me thuis in de Health Circle en hoop nog jaren te kunnen sporten.

JOKE

Emmeloord

Trots dat ik weer 'in-shape' ben, weer meer conditie heb en goed in m'n vel zit. 

MIRIAM

Emmeloord

Maar liefst 15 kg afgevallen met 3x in de week 35 min sporten!

JAN

Emmeloord

bottom of page