top of page

De Milon Cirkel is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd of fitnessniveau. Met een effectieve training van slechts 35 minuten per sessie, biedt het systeem een tijdsbesparende en efficiënte work-out. 

DE BESTE VERSIE VAN JEZELF

ONZE MISSIE

HEALTH CIRCLE

INFO

SNEL

Een volledige training op de MILON duurt slechts 35 minuten! Omdat de 6 spieroefeningen maar 1 minuut duren, en de conditieoefeningen slechts 4 minuten van je tijd in beslag nemen, wordt het sporten met de MILON nooit saai. Bewegen is nog nooit zo leuk geweest! 2x per week met de MILON trainen is voldoende voor een zeer goed resultaat. 

EFFICIËNTIE

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Met de MILON kan je heel veilig en leuk trainen. Maar word je er ook fitter en slanker door? Zonder twijfel! Door de speciale persoonlijke trainingsmethode train je zeer efficiënt. In slechts één training verhoog je jouw stofwisseling aanzienlijk. 

Er is altijd een Health Circle coach aanwezig om jou te begeleiden. Je wordt dan ook begeleid de eerste trainingen, waarna je het al snel onder de knie hebt en het zelfstandig kan trainen. Et is echter altijd een Health Circle coach aanwezig. 

REVIEWS

WAT ONZE SPORTERS ZEGGEN:

Ik voel me thuis in de Health Circle en hoop nog jaren te kunnen sporten.

JOKE

Emmeloord

Trots dat ik weer 'in-shape' ben, weer meer conditie heb en goed in m'n vel zit. 

MIRIAM

Emmeloord

Maar liefst 15 kg afgevallen met 3x in de week 35 min sporten!

JAN

Emmeloord

bottom of page