top of page

GEZOND PERSONEEL

HEALTH CIRCLE

Fysiek en mentaal gezond personeel zijn minder snel gestrest, hebben meer energie en meer zin om te werken! Daarnaast zijn vitale en gezonde werknemers productiever en minder snel ziek! 

PERSONALISATIE

TECHNOLOGIE

Het systeem slaat de persoonlijke instellingen van elke gebruiker op, waardoor ze hun voortgang kunnen volgen. Dit bevordert een gezonde competitie en moedigt werknemers aan om hun fitnessdoelen te bereiken. ​

Elke werknemer krijgt een individueel afgestemd trainingsprogramma op basis van hun fitnessniveau en doelen. Dit maakt de Milon Cirkel geschikt voor zowel beginners als ervaren sporters. 

EFFICIENTIË

In slechts 35 minuten biedt de Milon Cirkel een complete workout, waarbij zowel krachttraining als carxdiotraining worden geïntegreerd. Dit maakt het mogelijk voor werknemers om voor of na het werk snel en effectief te training. 

Waarom de Milon Cirkel voor jouw team?

Wist je dat fitte en gezonde werknemers niet alleen energieker en gemotiveerder zijn, maar ook aantoonbaar productiever?

Het is tijd om de gezondheid en welzijn van jouw team serieust te nemen en te investeren in een programma dat niet alleen fysieke gezondheid bevordert, maar ook de algehele arbeidsprestaties verbetert. Introduceer de Milon Cirkel bij jouw medewerkers en zie hoe jouw werknemers niet alleen sterker worden, maar ook veerkrachtiger en energieke in het dagelijkse werk. De Milon Cirkel biedt een revolutionaire benadering van fitness, aangepast aan de drukke scherma's van werkende professionals.

Regelmatig lichaamsbeweging is niet alleen goed voor de fysieke gezondheid, maar het vermindert ook stress, verbetert de concentratie en verhoogt het algehele welzijn van werknemers. 

 

Door de Milon Cirkel binnen jouw bedrijf te introduceren, toon je niet alleen betrokkenheid bij de gezondheid van de werknemers, maar investeer je ook in een productiever en gelukkiger team. Maak van welzijn een prioriteit en ontdek de positieve impact van een fitte en gezonde werkomgeving. 

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

GEZONDHEIDSVOORDELEN

PRIORITEITEN

bottom of page